Zeeduinen is officieel in verkoop

  • Nieuws
  • 10 november 2023

Onder zeer grote belangstelling trapte het verkoop event gisteren de verkoop van project Zeeduinen af. In strandpaviljoen Zand te Katwijk aan Zee waren honderden geïnteresseerden aanwezig om geïnformeerd te worden over Zeebaken en Duinpaviljoen, twee exclusieve gebouwen met in totaal 38 woningen.

Zie de website www.zeeduinen-katwijk.nl voor meer informatie over de woningen en het verkoopproces.

Made by mistake verzorgde voor het verkoopevent de maquetes.

Zeebaken

Zeebaken is een elegant gebouw dat in vrijwel elke richting vrij uitzicht biedt over de omgeving. Verdeeld over de begane grond tot en met de vijfde verdieping komen 21 appartementen beschikbaar, uiteenlopend van ca. 83 m² tot 135 m². De drie riante, dubbellaagse penthouses op de zesde en zevende verdieping lopen uiteen van ca. 224 m² tot 241 m². Het beperkte aantal woningen en de ligging, midden in het duinlandschap en dicht bij het strand, maken Zeebaken tot een unieke plek om te wonen.

Maquete van Zeebaken

Duinpaviljoen

Duinpaviljoen is een kleinschalig en hoogkwalitatief gebouw met vier woonlagen, bijzonder mooi gelegen op een unieke locatie aan zee. Verdeeld over de begane grond tot en met de tweede verdieping komen luxe appartementen met zeezicht beschikbaar, uiteenlopend van ca. 76 m² tot 175 m² woonoppervlak en voorzien van royale buitenruimtes. De derde verdieping is gereserveerd voor een penthouse van ca. 285 m² met een uitzonderlijk groot terras van ca. 352 m² en een adembenemend panoramisch, 360 graden uitzicht over de zee en het duinlandschap.

Maquete van Duinpaviljoen